Elektronická cigerta

Elektronické cigarety s přibývající cenou normálních cigaret jsou pořád více a více populárnější, a proto není divu, že se v České republice objevilo hned několik společností, které prodávají elektronické cigarety. Proto není divu, že ceny za stejné zboží se liší, a proto jsem napsal tento článek.

Informace o elektronických cigaretách

První elektronické cigarety spatřili světlo světa teprve před 6 lety v Číně a od té doby se staly velikým mezinárodním hitem. Elektronické cigarety vytváří páru podobnou kouři zahřátím kapalné náplně nazývané e-liquid. Tuto páru pak kuřák elektronické cigarety vdechuje. V elektronické cigaretě nedochází ke spalování, ale pouze k odpaření náplně. Chemicky se tedy náplń nemění. Přesto že oficiální název je elektronická cigareta (e-cigareta), jedná se funkcí o vaporizér.

Výhody elektronické cigarety ?

Výhody elektronické cigarety spočívají zejména ve výrazném snížení zdravotních rizik spojených s kouřením, neobtěžování okolí zápachem a kouřem z tabáku, snížením rizika vzniku požáru a v neposlední řadě i finanční úspora v zemích, kde jsou tabákové výrobky zatíženy vysokou spotřební daní.

Elektronická cigareta není primárně určena pro odvykání kouření. Je určena pro kuřáky, aby mohli holdovat své zálibě novým, méně škodlivým způsobem. Elektronická cigareta se skládá z tří funkčních částí: baterie (včetně případné řídící a regulační elektroniky) atomizér patrona s náplní e-liquid.

Kde koupit elektronickou cigaretu ?

elektronická cigareta Praha se dá pořídit zde na portálu www.mkuchyne.cz.

Zásady ochrany osobních údajů