Zubní implantáty

| Majk Spirit -

Máte problémy s vašemi zuby? Nejsou tak dokonalé jak byste si přáli ? Zubní implantáty jsou řešením i v případě, že vám chybí více zubů. Zubní implantáty dokonale kopírují Váš zdravý a přirozený úsměv.

Co jsou to zubní implantáty ?

Zubní implantáty patří mezi moderní netradiční prostředky v zubním lékařství. Zubní implantáty vám nahrazují chybějící chrup, které vypadají jako skutečný chrup. Pomocí zubních implantátů můžete získat zpět vaše ztracené sebevědomí.

Funkce zubních implantátů

  1. Možnost nahrazení 1 a více zubů. Jestliže chybí jeden zub nebo skupina zubů, implantáty opatřené korunkami nebo můstky chybějící zuby nahradí
  2. Zubní implantáty Vám umožní žít jako dřív a získáte díky nim ztracené sebevědomí!
    Jaké využití zubní implantáty nabízejí?
Navíc celý proces je šetrný vůči vám a vašemu chrupu, a proto zákrok neni vůbec traumatický pro vás.

Jak se zubní implantáty zavádí ?

Ze Zavádění zubních implantátů nemusíte mít v žádném případě strach. Před zahájením léčby Vás pečlivě vyšetříme a vše s Vámi důkladně naplánujeme.

Typy zubních implantátů

  1. Válcové implantáty

    Válcové zubní implantáty jsou nejpoužívanější. Nejdůležitější jejich vlastnost je jejich životnost. Životnost těchto implantátu je takřka neomezená. Většinou bývají vyrobené z titanu a jejich slitin.
  2. Transdentální implantáty

    Hlavní funkcí transdentálních zubních implantátů je zpevnění chrupu.
  3. Subperiostální implantáty

    Subperiostální zubní implantáty se závědějí mezi kost a dáseň. Vyrábějí se většinou z titanu. Dnes se už moc nepoužívají.

Zásady ochrany osobních údajů