Lešení

Lešení je velmi nezbytným nástrojem v případě, že se rozhodneme vymalovávat, restaurovat nebo vystavovat jakoukoliv budovu. Lešení poskytuje pracovníkům snadný přístup ke všem částím budovy a umožnuje volnost pohybu.
Lešení také umožňuje pracovníkům převod materiálů z jedné částí staveniště do druhé aniž by vynaložili nějaké speciální úsilí.

Hledáme lešení

Hledáte kvalitní kovovýrobu ? Potřebujete ploty a oplocení nebo lešení ? Dokážeme pro Vás zařídit pronájem lešení nebo můžeme dokonce i něco vyrobit z kovu či oceli. Pronájem lešení získává pořád větší a větší oblibu. A proto jsme upravili cenu, tak aby vyhovovala všem našim zákazníkům a dopřáli jim tu největší kvalitu a bezpečí na trhu.

Speciální lešení HAKI

Lešení HAKI je skvělým řešením Vašich projektů. Při stavbě, opravě nebo rekonstrukci budovy se neobejdete bez lešení. Jedním z nejpoužívanějších systémů v ČR je dílcové lešení HAKI. Lešení HAKI si našlo takovou oblibu právě kvůli jednoduché montáži, nízké hmotnosti a vysoké nosnosti. Spolu se stabilitou a pevností je to nejkvalitnější lešení, které naleznete na trhu.

Zásady ochrany osobních údajů