Registrační pokladny - Nová módní novinka

Registrační poklady se staly žhavou a hlavně užitečnou novinkou v normálním životě. Registrační pokladny měli obrovský úspěch, ale bohužel v dnešním světě se stávají čim dál více pomalejší a na jejich místě se pomalu začínají objevovat mnohem lepší, kvalitnější a hlavně rychlejší pokladní systémy.
Tyto nové pokladní systémy vám pomůžou zajistit vše. Ať už se jedná o prodej či skladování, tak nové pokladní systémy OpenBravo vám ulehčí práci.

Proč jsou tyto nové pokladní systémy mnohem lepší než registrační pokladny ?

Společnosti s více prodejnami hovoří o pokladních systémech OpenBravo jako o naprosté nezbytnosti, které se registrační pokladny vůbec nemohou rovnat.

Za prvé vaše staré registrační pokladny si vůbec neumí poradit s kategorizováním zboží. Což hlavně ocení prodejci, kterým projde pod rukama mnoho zboží. Tuto funkcni naše pokladní systémy OpenBravo mají.

Za druhé pokud používáte registrační pokladny, tak možná dobře víte, že mají omezený počet čárových kódů. S našim systémem OpenBravo, se vám tohle nestane.

Náš systém vám také poradí a pomůže s logistikou a skladováním. Díky našemu systému si můžete velmi jednoduše snížit náklady.

nevíte jestli vyměnit vaše staré registrační pokladny ?

Vidíte nyní, jak jsou registrační pokladny zastaralé a nefunkční, ale chcete přejít na moderní pokladní systémy a pokladny OpenBravo, aniž byste utratili veškeré své úspory? Kontaktujte nás a my vymyslíme řešení, které bude funkční a zároveň co nevýhodnější.

Zásady ochrany osobních údajů