Ortodoncie jako cesta ke zdokonalení vašeho úsměvu

Zděsíte se pokaždé, když se podívte do zrcadla ? Zděsíte se, když ve zrcadle spatříte své nehezky vypadající křivé zuby ? Pokud máte mezi jednotlivými zuby mezery a štve-li vás rozmístění vašich zubů v ústech, tak pak ortodoncie je právě pro vás.

Co to vlastně ta ortodoncie je ?

Ortodoncie je zubní specializace zaměřená na péči o vaše zuby. Ortodoncie vám pomůže odstranit všechny vady na kráse z vašich zubů. Díky ortodoncie tisíce lidí může nyní mluvit bez obtíží, může se normálně usmívat na ostatní či dokonce mohou bez obtíží jíst jako předtím. A pokud si nejste jisti, jestli ortondoncie je právě pro vás, tak máme pro vás připraveny speciální konzultace, kde probereme všechny detaily ortodoncie. Ať už se jedná o lehký zákrok či o složitější.

Ortodoncie - pokud máte problémy s nerovností zubů, tak na tuto obtíž se používají moderní estetická rovnátka, kterých existuje veliká řada typů, takže si můžete pohodlně vybrat. Nejvíce se používají rovnátka, která jsou vyrobena z keramiky či z kovu a většinou jsou to takzvaná fixní rovnátka.

A pokud se bojíte, že s rovnátkama budete vypadat divně, nebo že se vám dokonce bude někdo smát, tak pak určitě rádi uvítáte keramické rovnátka, které doslova splynou s vašemi zuby a stanou "neviditelnými", takže nikdo ve vašem okolí nic nepozná a vy si můžete užívat života jako předtím.

Zásady ochrany osobních údajů